TESLİMAT

Sitemizde siparişi yapılan ürünlerin kredi kartıyla ödeme provizyonu aldıktan sonra havaleyle yapılan ödemelerde ise yatırılan miktarın firmamızın hesabına geçmesinden itibaren;

- Firmamız stok durumuna 1-5 iş günü içerisinde firmamızdan çıkısı sağlanır. Herhangi bir nedenle bugünü geçen ürün yada ürünler hakkında müşteriye teslimat bilgisi bildirilir. Gecikme nedeni ve malzemesi kesin teslim tarihi müşteriye bildirilir. Herhangi bir olağandışı gelişme durumunda müşterinin talebi halinde,geciken teslimatlı ürünün bedeli herhangi bir kesinti yapılmadan müşteriye iade edilir.

- Şirketimiz, ürünü, İstanbul içinde, müşteriye adresinde hasarsız bir şekilde teslim etmeyi de garanti eder. İstanbul dışı için, yolda gelebilecek olan hasarlar taşıyıcı kargo şirketinin sorumluluğundadır. Şirketimiz, İstanbul dışı satışlarda ürünü son derece hassas bir şekilde paketlemeyi garanti eder.

- Kargo ücreti alıcıya aittir.

GARANTİ ŞARTLARI
Tüm ürünlerimiz, web-sitemizde belirtilen özelliklere sahiptir. Şirketimiz bu bilgilerin doğruluğunu garanti eder. 
Şirketimiz, web-sitesinde yayınlanan ürünlerin göründüğü şekil ve belirtilen ebadlarıyla müşteriye teslim edileceğini garanti eder.
Şirketimiz, ürünü, İstanbul içinde, müşteriye adresinde hasarsız bir şekilde teslim etmeyi de garanti eder. İstanbul dışı için, yolda gelebilecek olan hasarlar taşıyıcı kargo şirketinin sorumluluğundadır. Şirketimiz, İstanbul dışı satışlarda ürünü son derece hassas bir şekilde paketlemeyi garanti eder.

İADE
Şirketimiz, GARANTİ başlığı altında tanımlanan şirketimiz taahhütlerinin gerçekleşmediği her türlü durumda, satılan ürünü iade olarak geri almayı garanti eder.

SATIŞ
Sitemizden satın almak istediğiniz ürünler için VISA veya MASTER CARD kredi kartlarını kullanabileceğiniz gibi,sipariş işlemleri sonunda karşınıza gelecek olan banka hesaplarımıza da havale çıkarabilirsiniz.Aynı zamanda ürün ödemelerinizi teslimat sırsında anlaşmalı kargo firmasına da yapabilirsiniz.
Kredi kartı ile ödeme seçeneğinde işlemlerinizi SSL ve SET güvenliği ile VPOS yazılımı vasıtasıyla yürütmekteyiz.
Sitemizde müşterilerimizin kredi kartı bilgileri kesinlikle saklanmaz. Ödeme esnasında verilen kredi kartı numarası ve son kullanma tarihleri bankamızın VPOS SERVER'ine aktarılır. Banka havalesi seçeneğinde açıklama olarak mutlaka sipariş numarası yazılmalıdır.
İki gün içinde havalesi gönderilmeyen sipariş iptal edilir.

GİZLİLİK POLİTİKASI
Şirketimizin gizlilik ilkeleri bulunmaktadır.
Sitemize üye olurken müşterilerimizden istenen isim,adres,telefon,e-mail adresi,vergi dairesi ve numarası gibi kişisel bilgiler sadece teslimat ve fatura bilgileri için kullanılmakta olup hiçbir üçüncü kişi yada kurumlara hiçbir nedenle kullandırılmaz ve devredilmez.
Müşterilerimizin ödeme için kullandıkları kredi kartları bilgileri www.ledsepeti.com SERVER'da saklanmaz.Her sipariş esnasında kredi kartı bilgileri yeniden istenir ve doğrudan bankamızın sanal POS SERVER'ine aktarılarak provizyonlar bu sistemin yönetim ekranında takip edilir.